Νέος τρόπος για να τυλίξετε τα μαλλιά σας: Plopping Νέος τρόπος για να τυλίξετε τα μαλλιά σας: Plopping

Το plopping είναι ο νέος τρόπος για να τυλίξετε τα μαλλιά σας χωρίς την χρήση της παραδοσιακής ροδέλας ή του φούξια. Σας θα βοηθήσει να έχετε λιγότερες ζημίες για τα μαλλιά σας και προσφέρει μία ελαφριά και ενσωματωμένη τυλιγμένη ιδιότητα. Έχουν δημιουργηθεί πολλά μακιγιάζ για να τυλιγμένα μαλλιά, αλλά το plopping τείνει να είναι το φανατικό.

Εξήγηση Plopping

Το plopping είναι μια μακρυμέτρητη μέθοδος για να τυλίξετε τα μαλλιά σας, η οποία δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ροδέλες, κατσαρολάκια ή φούξια. Αντίθετα με τα κανονικά μακιγιάζ, το plopping χρησιμοποιεί την ισχυρή δράση του στρωματισμού για να παρέχει μια απόσβεση καταπληροφορίας για τα μαλλιά σας.

Η μέθοδος του plopping είναι πολύ απλή. Το πρώτο βήμα είναι να ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με μια αγνή σαπούνι, να τα στεγνώσετε εν μέρει και να εφαρμόσετε καλές σπρέι μαλλιών ή άλλη λοσιόν ή ηλεκτρισμένη κρέμα μαλλιών για την απόσβεση μιας τυλιγμένης ιδιότητας. Έπειτα, με ένα μεγάλο αμπελούρι (όπως ένα μεγάλο σακίδιο ή μια μαξιλαροπάνια), θα επεξεργαστείτε τα μαλλιά σας.

Αρχικά, θα θέλετε να τα μαλλιά καθιστούν φρέσκα μετά το μπάνιο. Αφού έχετε ξεπλύνει τα μαλλιά, χύστε ένα ζωντανό νερό στα μαλλιά για 5-10 λεπτά για να τα ενθαρρύνει και για να διαθέσει τα σπρέι. Μετά, εφαρμόστε ένα εξαιρετικό λοσιόν ή μια καλή φροντίδα στα μαλλιά σας, γιατί θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να κρατήσει το τυλιγμένο γυαλί χωρίς να είναι πολύ τσιμπημένα ή χαλασμένα. Μετά, να χαραγμένα τα μαλλιά με το δάχτυλο και να τα διαλύσετε ελαφρά για να ενεργοποιήσετε την κατασκευή.

Τέλος, να σπείρετε τα μαλλιά δίνοντας μια δορυφορική τιμή στη μορφοποίηση τους. Η στρογγυλή μορφή θα κρατήσει τα μαλλιά και να παρέχει μία ελαφριά θέση στα μαλλιά. Αφού ολοκληρωθεί μια γραμμή των μαλλιών, να τα συστοιχίσετε κα