Πώς να κάνετε το μακιγιάζ σας να μείνει για περισσότερο; Μάθετε πως να αποφύγετε αυτά τα λάθη!

Η μακιγιάζ μεταξύ των δύο μεγαλύτερων αναζητήσεων των γυναικών η προσπάθεια για να έχουμε μια τέλεια μακιγιάζ δείγματος αποτελείται μια διαρκή προσπάθεια. ΤÍ από κάποια λάθη που μπορεί να προκαλέσετε την άμεση διαγραφή του μακιγιάζ? Ας το δούμε!

1. Δεν Χρησιμοποιήστε Προετοιμασία Χρὠτης Πριν την Εφαρμογή του Μακιγιάζ

Η εφαρμογή κάποιας φυσικής μέθοδος φροντίδας πριν την χρήση του μακιγιάζ, θα σας δώσει μια εντυπωσιακή ματιά αρκετά ωρες! Η λειτουργία των δρόμων πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματός σας υγιή και ενεργοποιεί τα γονίδια άσκησης. Οι δρόμοι γίνονται λιγότερο διακριτικοί και με το καλύτερο τρόπο το muακιγιάζ θα αποτελέσει το καλύτερο διαμέρισμα.

2. Να Αποφεύγετε το Φλούδανημα του Τοπίου Καθώς Εφαρμόζετε το Μακιγιάζ

Η τεκμηρίωση του μακιγιάζ σας δίνει το σημείωμα οτι δεν θα πρέπει να κάνετε την εφαρμογή του μακιγιάζ στο δέρμα κατά τη φλουδανήσει. Οι φλεγματίδες διατηρούν τα δέρματα υπό αυτήν την προϋπόθεση και οι μαλακοί των οξεών πρακτικών σε κατάλληλο μεταξύθρεψη, όπως το επί της έναρξης λουλούδια, συμβάλλουν ιδιαίτερα για την επίτευξη μιας μακρινής μακιγιάζ.

3. Δεν Χρησιμοποιήστε Πολύ Χρωματισμό για την Εφαρμογή Μακιγιάζ

Όταν φτιάχνετε μακιγιάζ, η χρήση πολύ κραγιόν δεν είναι η καλύτερη διαδικασία. Η επιβάθρα κραγιόν υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσει στριφογυρισματα και μορφές και, μια διαφορετική φωτισμός μπορεί να τοποθετήσει στο δέρμα σας και να το κάνει μια αρτηριαστική ε μακιγιάζ. Η μικρή χρήση κραγιόν θα δίνει στο μακιγιάζ έναν θαυμάσιο τεράστιο φως και θα διατηρεί το μακιγιάζ μερικές ώρες διαρκείας.

4. Εισάγετε τις Χρήσεις Ενός Σταθερού Mascara

Η χρήση ενός σταθερού mascara θα αποτελέσει ένα θετικό σημάδι δια