Πώς Να Φροντίσεις Τις Ξηρές Και Χαραγμένες Χείλη;

Οι ξηρές και χαραγμένες χείλη είναι ένα ευθύγραμμο θέμα στον κόσμο της ομορφιάς τα τελευταία χρόνια. Παρακάτω θα αναδείξουμε διάφορες μέθοδους για να ταλείψετε και να διατηρήσετε τα χείλη σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, για έναν μακροχρόνιο φροντιστήριο χειλιών.

1. Να Ποτίσετε Τα Χείλη Σας

Είναι πολύ σημαντικό να κρατάτε τα χείλη σας υγρά και δροσερά. Συνεπώς, απαιτείται αρκετή νερό για να παρέχουν υγρασία στα χείλη σας και να διατηρήσετε την επιθυμητή θέση τους. Θα συνιστούσαμε να ενισχύσετε τη διάρκεια της ημέρας και να προσπαθήσετε να πίνετε τουλάχιστον δύο λίτρα νερό κάθε μέρα για να διατηρείτε τα επιτυχημένα χείλια σας.

2. Αποφεύγετε Την Ηλιοθεραπεία

Πρέπει να αποφεύγετε τη θεραπεία του ήλιου στα βασικά. Να μην εισπνέετε τα διαμπερισμένα υγρά στα χείλια υπό τη θερμαινόμενη ηλιακή ακτινοβολία. Ως εκ τούτου, θα λάβετε μερικές απλές προφυλάξεις, όπως την εφαρμογή ηλιακού οργανοθεραπευτικού ενυδάτωσης σε μερικές χρονικές φορές την ημέρα και την χρήση άνετου σκουφιού για να εξασφαλίσετε το πρόσωπό σας από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία.

3. Κάντε Χειρουργική Μάσκα Για τα Χείλια

Η κάθετη χειρουργική μάσκα είναι ένας τρόπος μακροχρόνιας ενίσχυσης της ενυδάτωσης των χειλιών σας και μια καλή διαφορά μαζί με τις ενυδατικές κρέμες ή τα γλυκά προϊόντα που αγοράζονται από το κατάστημα. Ενώ οι ενυδατικές κρέμες και τα προιόντα ενυδάτωσης συνήθως δροσερό σε μια ένταση, η κάθετη χειρουργική μάσκα κρατά αυτό το υγρό μακριά από τα χείλια σας για μεγαλύτερη διάρκεια της δροσερότητας.

4. Χρησιμοποιήστε Γλυκό Για Τα Χείλια

Το γλυκό μπορεί να είναι εναλλακτική πηγή ενυδάτωσης για τα χείλια σας. Στην πραγματικότητα, μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα από τα ηλιακού οργανοθεραπευτικά. Ήταν δεκάδε