Πώς να χαρίσετε λάμψη στο δέρμα; Κορυφαίοι τρόποι για να έχετε μια υγιή λάμψη στο πρόσωπο!

Λαμπερό πρόσωπο; Εύκολο! Εάν γνωρίζετε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να λάμψετε, τότε εύκολα θα αποκτήσετε φρεσκάδα στο πρόσωπό σας. Εάν δεν έχετε ιδέα πώς να το κάνετε, διαβάστε παρακάτω τα καλύτερα κόλπα!

Το λαμπερό δέρμα δεν είναι απλώς μια μόδα που θα περάσει. Eίναι ο ευκολότερος τρόπος για να διατηρείτε την νεανικότητά σας και να αισθάνεστε υπέροχα με το δέρμα σας. Οι Διασημότητες ήδη το γνωρίζουν και επιλέγουν #healthyglow για το κόκκινο χαλί. Όσο το λιγότερο τόσο καλύτερα, καθώς το λαμπερό μακιγιάζ δεν είναι υπερφορτωμένο ούτε υπερβολικό και αυτό είναι το βήμα για ένα φυσικό τέλειο δέρμα!

Φυσικά λαμπερό δέρμα

Πώς να κάνετε το δέρμα σας να λάμψει; Το πρώτο βήμα είναι η σωστή περιποίηση του δέρματος. Μην ξεχνάτε ότι το δέρμα δείχνει πιο όμορφο και αποκτά φυσική λάμψη όταν είναι υγιές. Εάν το δέρμα σας διαθέτει ικανοποιητικά επίπεδα ενυδάτωσης και θρεπτικών συστατικών, αναζωογονείται και προστατεύεται από ερεθισμούς και λάμπει με φυσικό τρόπο – αυτό ακριβώς το εντυπωσιακό αποτέλεσμα πρέπει να επιδιώξετε.

Για να αποκτήσετε φυσική λάμψη στο πρόσωπό σας, αξίζει να δοκιμάσετε την Κορεατική προσέγγιση για την περιποίηση του δέρματος – πρόκειται για μια πολυδιάστατη διαδικασία περιποίησης που χρησιμοποιεί διάφορα προϊόντα, τοποθετώντας τα με σωστή σειρά. Τα αποτελέσματα θα σας ξετρελάνουν. Πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα: ενυδάτωση, θρέψη, επανόρθωση και προστασία του δέρματος. Χρησιμοποιήστε κρέμες, σέρουμ, μάσκες και φυσικά έλαια, αλλά τα καλύτερα αποτελέσματα προκύπτουν όταν τα συνδυάζετε όλα με το σωστό τρόπο.

Η λίστα των κανόνων: πώς να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα;

  1. Καθαρίστε το πρόσωπό σας δύο φορές την ημέρα – ο συχνός καθαρισμός του προσώπου είναι απαραίτητος εάν επιθυμείτε ένα απαλό και λαμπερό δέρμα. Ιδανικά πρέπει να το κάνετε σε δύο στάδια: αφαιρέστε το μακιγιάζ και καθαρίστε το πρόσωπο π.χ. χρησιμοποιώντας λάδια. Η μέθοδος γνωστή ως OCM (oil cleansing methods) – δηλαδή μέθοδοι καθαρισμού με έλαια – είναι ο καλύτερος τρόπος για να λάμψει το δέρμα σας.
  2. Συχνή απολέπιση των νεκρών κυττάρων του δέρματος – το δέρμα φαίνεται ομορφότερο όταν είναι λείο, γιατί μπορεί να αντανακλά το φως, προσφέροντας μια εντυπωσιακή λάμψη. Για να αποκτήσετε αυτήν την εμφάνιση, πρέπει να χρησιμοποιείτε συχνά σκραμπ με ένζυμα ή φυσικά απολεπιστικά. Μια βούρτσα προσώπου είναι επίσης μια καλή επιλογή.
  3. Προστατέψτε το δέρμα σας από τον ήλιο – η υπεριώδης ακτινοβολία είναι ο σοβαρότερος εχθρός του δέρματός σας, καθώς αφαιρεί τη λάμψη και την ομορφιά του. Γι ‘αυτό το λόγο πρέπει να χρησιμοποιείτε αντηλιακές κρέμες ή φυσικά έλαια για να το προστατέψετε.
  4. Διατηρήστε το δέρμα σας ενυδατωμένο – η ενυδάτωση του δέρματος – ειδικότερα τα επίπεδα υγρασίας – είναι εξίσου σημαντική όσον αφορά τη λάμψη του προσώπου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ενυδατικό σέρουμ προσώπου, κρέμα ή μάσκα ενυδάτωσης, για να αναπληρώσετε την υγρασία στο δέρμα.

Κορυφαία προϊόντα για λαμπερό πρόσωπο

Εκτός από τη σωστή περιποίηση του δέρματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα κατάλληλα προϊόντα για να κάνετε το πρόσωπό σας να λάμψει, αποκαθιστώντας την ομορφιά και τη φυσική γυαλάδα του. Τι αξίζει να επιλέξετε;

Όσον αφορά τα προϊόντα λάμψης, οι κρέμες και οι μάσκες δεν είναι οι πρωταγωνιστές. Μόνο ένα σέρουμ λάμψης προσώπου, υψηλής συγκέντρωσης, μπορεί γρήγορα και μόνιμα να χαρίσει στο δέρμα σας μια υγιή γυαλάδα και να προσφέρει έναν ομοιόμορφο τόνο. Όχι όμως όλα τα σέρουμ! Το καλύτερο σέρουμ λάμψης πρέπει να αποτελείται από:

  • βιταμίνη C που χαρίζει λάμψη
  • βιταμίνη Β3 που βοηθά στην καταπολέμηση των σημαδιών
  • βιταμίνη Α ή αλλιώς αντιγηραντική ρετινόλη
  • κολλαγόνο που συσφίγγει το δέρμα, χαρίζοντας λάμψη

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης: μακιγιάζ για λάμψη

Εάν το δέρμα σας είναι πολύ ξηρό και θαμπό και θέλετε να το βελτιώσετε άμεσα, χρησιμοποιήστε ένα μακιγιάζ λάμψης – το παιχνίδι με τις λάμψεις θα σας χαρίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα, #healthyglow.

Ο βασικός κανόνας λέει ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα σταδιακά, χτίζοντας την ένταση, ενώ πρέπει να επιλέξετε προϊόντα που προσφέρουν φυσική λάμψη. Αν έχετε ήδη ένα ποιοτικό καλλυντικό highlighter, τοποθετήστε το σε περιοχές που θέλετε να βελτιώσετε: στα ζυγωματικά, στην περιοχή κάτω από τις καμάρες των φρυδιών, στο μέτωπο, στη μύτη, στο πηγούνι, στην πάνω γραμμή των χειλιών, στις γωνίες των ματιών. Προσοχή: χρησιμοποιήστε το μόνο σε λείες περιοχές του δέρματος, καθώς το highlighter έχει την τάση να τονίζει τις ατέλειες, το ανομοιόμορφο δέρμα και τις ρυτίδες.

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι πρέπει να εφαρμόζετε το προϊόν με προσοχή, γιατί η υπερβολική ποσότητα highlighter δεν έχει ωραίο αποτέλεσμα. Συνεπώς, παν μέτρον άριστον.