Τέλειο πρόσωπο σε μια στιγμή. Μάθετε χρήσιμα κόλπα και αποκτήστε λαμπερό δέρμα

Θέλετε να κλέψετε τις εντυπώσεις σε μια σημαντική συνάντηση που έχετε; Το ξενυχτήσατε (προφανώς και μελετούσατε εντατικά!) Και τώρα το δέρμα σας δεν είναι στα καλύτερα του; Θα σας δώσω μερικές συμβουλές για να διορθώσετε και να βελτιώσετε γρήγορα το δέρμα του προσώπου σας. Μάθετε μερικά χρήσιμα κόλπα από παγκοσμίου φήμης μακιγιέρ, οι οποίοι επιμελούνται τις εμφανίσεις των Beyonce, Lady Gaga και Jennifer Lopez.

Κόλπα για να βελτιώστε το κουρασμένο δέρμα σε μια στιγμή

Τα κόλπα που θα διαβάσετε παρακάτω δεν θα σας βοηθήσουν να αναζωογονήσετε το κουρασμένο δέρμα. Αυτό όμως που θα σας προσφέρουν είναι κάλυψη σε όλες τις ατέλειες και στα σημάδια, μέσα σε λίγα λεπτά. Μερικές φορές δεν έχουμε αρκετό χρόνο για ολοκληρωμένες θεραπείες ομορφιάς προσώπου, αλλά θέλουμε να είμαστε αψεγάδιαστες εδώ και τώρα!

Πώς να επιτύχετε αυτόν τον στόχο;

  1. Χρησιμοποιήστε ένα self-tanner. Εάν το χρησιμοποιείτε συστηματικά, κάθε 3 ή 4 ημέρες, σίγουρα το μαύρισμα του καλοκαιριού θα αντέξει και το χειμώνα. Η συχνή χρήση σκραμπ προσώπου είναι εξίσου σημαντική, καθώς διασφαλίζει την ομοιόμορφη τοποθέτηση του self-tanner. Θα πρέπει να απομακρύνετε από το πρόσωπό σας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, τουλάχιστον δύο φορές το μήνα, εάν θέλετε να μην μουτζουρώνει το ψεύτικο μαύρισμα. Όταν το πρόσωπό σας δεν είναι στα πάνω του το πρωί, οι μπρονζέ πέρλες θα λύσουν το πρόβλημα αμέσως. Κανείς δεν θα προσέξει ότι το δέρμα σας είναι θαμπό και κουρασμένο, εφόσον χρησιμοποιήσετε bronzer.
  2. Ήρθε η ώρα για το μακιγιάζ που θα σας χαρίσει λάμψη στο δέρμα σας. Χρησιμοποιήστε ανοιχτόχρωμες σκιές φρυδιών, πούδρα highlighter και bronzer, αλλά όχι την κλασική επιλογή. Προσπαθήστε να βρείτε ένα bronzer με χρυσό γκλίτερ, ώστε να αντανακλά το φως. Με αυτόν τον τρόπο θα καλύψετε τις ατέλειες του δέρματος και το πρόσωπό σας θα φαίνεται λιγότερο κουρασμένο.
  3. Τοποθετήστε λίγο ρουζ στα μάγουλά σας. Πρόκειται, αδιαμφισβήτητα, για ένα εξαιρετικό καλλυντικό που δημιουργεί την εντύπωση της φρεσκάδας, της ξεκούρασης και το πρόσωπο είναι γεμάτο ζωντάνια. Ωστόσο μην το παρακάνετε με το ρουζ. Βεβαιωθείτε ότι αυτό το καλλυντικό τονίζει τα ζυγωματικά διακριτικά. Μόνο, λοιπόν, όταν το χρησιμοποιείτε με μέτρο, το ρουζ θα χαρίσει στο δέρμα σας ζωντάνια και υγεία. Πρέπει να αποφύγετε το ρουζ με έντονο ροζ, κόκκινο και πορτοκαλί χρώμα, καθώς αυτές οι τρεις αποχρώσεις μπορεί να αναδείξουν πόσο χλωμή είναι η επιδερμίδα σας.
  4. Πάρτε ένα φυσικό έλαιο στα χέρια σας! Τα φυσικά έλαια περιποίησης, όταν εφαρμόζονται στο δέρμα, το φωτίζουν και το ομορφαίνουν αμέσως. Η θαμπή και κουρασμένη έκφραση θα εξαφανιστεί από το πρόσωπό σας απίστευτα γρήγορα. Εάν θέλετε λαμπερή επιδερμίδα για να κλέψετε τις εντυπώσεις, συνδυάστε ένα λάδι της επιλογής σας με μια μικρή ποσότητα περλέ σκιάς ματιών σε ελεύθερη μορφή και μια σταγόνα βάσης μέικαπ. Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας και/ή σε όποια σημεία του σώματος θέλετε. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό, δοκιμάστε το.
  5. Ένα άλλο κόλπο για να έχετε ξεκούραστο πρόσωπο είναι η σωστή τοποθέτηση του concealer, το οποίο χρησιμοποιείται στο δέρμα των ματιών (μαύροι κύκλοι). Μην ξεχνάτε ότι δεν πρέπει να το τοποθετήσετε ακριβώς κάτω από τα μάτια, αλλά λίγο χαμηλότερα. Προσπαθήστε επίσης να σχεδιάσετε ένα τρίγωνο με το concealer και στη συνέχεια να το μπλεντάρετε με το δέρμα. Εάν θέλετε το δέρμα σας να φαίνεται φρέσκο, επιλέξτε ένα concealer που είναι ένα ή δύο τόνους πιο ανοιτχτό από τη βάση μέικαπ σας.

Τέλος να θυμάστε πάντα ότι κάθε μακιγιάζ, ακόμη και όταν γίνεται με κορυφαία καλλυντικά, δεν θα βελτιώσει το πρόσωπό σας, παρά μόνο εάν το περιποιήστε με τον κατάλληλο τρόπο. Συνεπώς, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να διατηρήσετε το πρόσωπό σας ενυδατωμένο και να του προσφέρετα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μερικά παγάκια στο πρόσωπό σας πριν την κρέμα προσώπου ή το τόνερ. Για να ακολουθήσετε πιο εύκολα αυτή τη συμβουλή, μπορείτε να τυλίξετε τα παγάκια με ένα καθαρό πανάκι, το οποίο θα σας βοηθήσει να ελέγχετε την ροή του παγωμένου νερού.