Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate

Το Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate φαίνεται να είναι ένα πολύ δημοφιλές σέρουμ προσώπου νυκτός. Είναι ένα προϊόν περιποίησης δέρματος που θεωρείται σαν θεραπεία για την αδύναμη επιδερμίδα. Δεδομένου ότι είναι ένα από τα πιο ακριβά σέρουμ προσώπου, συχνά οι καταναλωτές προτιμούν αντικαταστάτες αυτού. Οι κριτικές δείχνουν ότι πρόκειται για ένα καλό, αλλά όχι το καλύτερο σέρουμ προσώπου σε αυτό το εύρος τιμών. Αυτό σημαίνει ότι με την ίδια τιμή μπορείτε να αγοράσετε καλύτερα και πιο αποδοτικά προϊόντα. Τα καλά νέα είναι ότι εάν κάποιος επιθυμεί να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος του με το σέρουμ προσώπου της Kiehl, μπορεί να το καταφέρει αρκετά εύκολα και αποτελεσματικά. Μάθετε τι προσφέρει αυτό το δημοφιλές σέρουμ προσώπου και γιατί μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή στην κατηγορία του.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ KIEHL’S ΣΕΡΟΥΜ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η επιδερμίδα σας είναι θαμπή και βαρετη; Τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το συμπυκνωμένο ενυδατικό νυκτός από την Kiehl’s. Αυτό το σέρουμ προσώπου λειτουργεί σε θαμπό δέρμα που έχει ανάγκη από θρέψη και αποζητά αναζωογόνηση. Αξίζει να αναφερθεί ωστόσο ότι δεν πρόκειται για πολύ εξελιγμένο σέρουμ. Δεν συνιστάται για την αντιμετώπιση σοβαρών δερματικών προβλημάτων. Προσφέρει στο δέρμα απλώς μια συχνή νυχτερινή περιποίηση. Τι πρέπει να γνωρίζετε για το σέρουμ προσώπου της Kiehl; Εδώ θα βρείτε την αξιολόγηση του προϊόντος.

Μέγθος: 15/30/50 ml

Συστατικά και αίσθηση:

Το πρώτο πράγμα που μας τραβάει την προσοχή είναι το γεγονός ότι το σέρουμ προσώπου της Kiehl αποτελείται από συστατικά 99,8% φυσικής προέλευσης. Αναμφίβολα, αυτό είναι ένα σημαντικό θετικό στοιχείο, ωστόσο, το δέρμα μας χρειάζεται στην πραγματικότητα όλες αυτές τις ουσίες; Δύο συστατικά, στα οποία βασίζεται η φόρμουλα, είναι: το καταπραϋντικό έλαιο λεβάντας (αιθέριο έλαιο) και ελαιόλαδο, προερχόμενο από σκουαλάνη, τα οποία βοηθούν το δέρμα να διατηρήσει επαρκή επίπεδα ενυδάτωσης. Το μεγαλύτερο κομμάτι της σύνθεσης αποτελείται από 10 φυσικά έλαια, τα περισσότερα από τα οποία είναι αιθέρια, επομένως ενδέχεται να προκαλέσουν ερεθισμούς στο δέρμα, εάν χρησιμοποιούνται πολύ συχνά.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι το σέρουμ προσώπου Midnight Recovery της Kiehl μοιάζει περισσότερο με ένα λάδι προσώπου, το οποίο είναι πιο παχύρευστο από άλλα παρόμοια προϊόνα. Άρα δεν θα ταιριάξει σε όλους τους τύπους δέρματος, π.χ. σε μια λιπαρή επιδερμίδα.

Βασικά οφέλη και οδηγίες χρήσης:

Η χρήση του σέρουμ προσώπου της Kiehl δεν είναι καθόλου δύσκολη. Γενικά τα βήματα είναι μόνο δύο και μπορείτε να τα ακολουθήσετε εύκολα. Αρχικά πρέπει να καθαρίσετε καλά το δέρμα σας και στη συνέχεια να βάλετε 2-3 σταγόνες σέρουμ, απλώνοντάς το απαλά στα μάγουλα, στο μέτωπο και στο πηγούνι. Η εταιρεία επισημαίνει ότι αυτό το προϊόν περιποίησης είναι αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται μόνο του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται κρέμα προσώπου, ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα η αποτελεσματικότητα του σέρουμ να μειωθεί.

Όταν το σέρουμ προσώπου Midnight Recovery Kiehl χρησιμοποιείται καθημερινά και σύμφωνα με τις οδηγίες, βελτιώνει την ανθεκτικότητα και την υφή του δέρματος. Επιπλέον η εταιρεία υπόσχεται ότι τα αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από περίπου 8 βδομάδες, βέβαια από την πρώτη χρήση χαρίζει πιο λαμπερό δέρμα. Οι καταναλωτές όμως ισχυρίζονται ότι τα αποτελέσματα απαιτούν περισσότερο χρόνο για να γίνουν ορατά, ειδικά στην περίπτωση ενός αφυδατωμένου δέρματος. Από την άλλη πλευρά πρέπει να αναφερθεί ότι το σέρουμ της Kiehl αφήνει το δέρμα πιο φρέσκο ​​και μπορεί να θεωρηθεί ως μια ποιοτική προσθήκη στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος. Ωστόσο, συνιστάται να χρησιμοποιείται με άλλα προϊόντα περιποίησης που κυκλοφορούν από την εταιρεία Kiehl.

ΣΥΝΟΨΗ:

Θετικά:

  • βασίζεται σε φυσικές ουσίες ενυδάτωσης του δέρματος
  • προσαρμόζεται στο φυσικό ρυθμό του δέρματος
  • περιποιείται σωστά και αναζογονεί το δέρμα
  • περιέχει φυσικά έλαια φυτών
  • είναι διαθέσιμο σε τρία μεγέθη
  • πωλείται σε βολικό μπουκαλάκι με ένα εύκολο στη χρήση σταγονόμετρο

Μειονεκτήματα:

  • πολύ υψηλή τιμή σε σύγκριση με τα αποτελέσματα που χαρίζει
  • το άρωμα βοτάνων του σέρουμ μπορεί να μην αρέσει σε ορισμένους χρήστες
  • αυτό το σέρουμ έχει σχεδιαστεί μόνο για εφαρμογή την νύχτα
8.2 Συνολική βαθμολογία

Συστατικά:
9
Αποτελεσματικότητα:
9
Εύκολο στη χρήση:
10
Σχέση ποιότητας-τιμής:
5
User Rating: 4 (1 votes)

Στείλτε σχόλιο

Προσθέστε σχόλιο