Sesderma Reti Age Liposomal Σέρουμ

Μια ελκυστική πρόταση, για αυτούς που αναζητούν κάποιο καλό προϊόν περιποίησης του δέρματος, είναι το λιποσωμικό σέρουμ προσώπου της Sesderma, ένα προϊόν που επιλέγουν οι θαυμαστές των θεραπειών του δέρματος, βασιζόμενοι στις αναζωογονητικές επιδράσεις της βιταμίνης Α. Αν και θεωρείται ένα καλό σέρουμ προσώπου ρετινόλης, μπορεί να συναντήσετε μερικές κριτικές, στις οποίες οι καταναλωτές συγκρίνουν την τιμή του σέρουμ με τα αποτελέσματα που προσφέρει – αυτή η σύγκριση δεν είναι ευνοϊκή. Ωστόσο, όσον αφορά την αντιγήρανση που προσφέρουν τα σέρουμ προσώπου, το Sesderma Reti Age δεν είναι η μοναδική επιλογή που υπάρχει. Βέβαια είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές, γι’ αυτό και κατέχει υψηλή θέση σε αυτή την κατάταξη. Ανακαλύψτε πώς λειτουργεί αυτό το σέρουμ προσώπου και ποια είναι τα οφέλη που προσφέρει στο δέρμα. Θα σας αρέσει;

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ SESDERMA RETI AGE LIPOSOMAL ΣΕΡΟΥΜ

Το δέρμα σας γερνάει και έχετε ερυθροδερμία; Έχετε αποχρωματισμούς; Η χρήση του σέρουμ προσώπου από την Sesderma ενδείκνυται για πανάδες (γνωστές και ως μέλασμα), χαλαρό δέρμα, ακτινική κεράτωση και ξηρότητα. Ωστόσο, αυτό το προϊόν περιποίησης δέρματος δεν συνίσταται σε έγκυες γυναίκες, λόγω της υψηλής συγκέντρωσης ρετινόλης που προκαλεί ευαισθησία στον ήλιο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το σέρουμ της Sesderma.

Μέγεθος: 30 ml

Συστατικά και αίσθηση:

Το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα του σέρουμ προσώπου Sesderma, είναι οι τρεις μορφές ρετινόλης ανεμειγμένες σε μία φόρμουλα – ρετινόλη, ρητινόλη και ρετιναλδεΰδη. Τα μόριά τους είναι κλεισμένα σε νανοσωματίδια, τα οποία υποτίθεται ότι διευκολύνουν την εισχώρηση στο δέρμα. Η βιταμίνη Α ωστόσο, στην ακατέργαστη της μορφή, δεν είναι πάντα ευεργετική για το δέρμα μας, καθώς μπορεί να προκαλέσει ευαισθησία στον ήλιο. Εκτός από τη βιταμίνη Α, η φόρμουλα του σέρουμ προσώπου Sesderma περιλαμβάνει βιταμίνη Ε, πεπτίδια, συνένζυμο Q10 και οξέα που, μεταξύ άλλων, προσφέρουν μια ήπια απολέπιση.

Αυτή η αφθονία συστατικών κάνει το σέρουμ αρκετά παχύρευστο και κάπως κολλώδες. Δεν είναι ένα εντελώς φυσικό προϊόν, επειδή περιέχει πολλές συνθετικές ουσίες, οι οποίες στην πραγματικότητα μπορεί να μην επηρεάζουν την πλειοψηφία των ανθρώπων. Ωστόσο, εκείνοι που έχουν ευαίσθητο δέρμα μπορεί να αποκτήσουν κάποιους ερεθισμούς.

Βασικά οφέλη και οδηγίες χρήσης:

Η τοποθέτηση του σέρουμ προσώπου Sesderma Reti Age είναι απλή, οπότε ο καθένας που έστω μία φορά χρησιμοποίησε κάποιο τέτοιο προϊόν, δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα με τη χρήση. Η χρήση γίνεται με μερικές σταγόνες πάνω στο πρόσωπο και στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε μασάζ με τα δάχτυλα. Μπορείτε επίσης να το τοποθετήσε ταμποναριστά. Η εταιρεία προτείνει να χρησιμοποιήσετε μετά το σέρουμ ένα αντηλιακό με SPF 50, για να αποφύγετε τυχόν δυσμενείς επιπτώσεις που μπορεί να προκαλέσει το φως του ήλιου.

Όταν το χρησιμοποιείτε συχνά και ακολουθείτε προσεκτικά όλες τις οδηγίες χρήσης που υπάρχουν στο φυλλάδιο, μπορείτε να αναμένετε, από το Sesderma, να αποτρέψει τη γήρανση του δέρματος. Ωστόσο, εάν το πρόσωπο διαθέτει ήδη μερικές λεπτές γραμμές, το προϊόν θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να αναζωογονήσει και να βελτιώσει την ανθεκτικότητα του δέρματος. Ποια είναι τα πρώτα αποτελέσματα; Όταν το χρησιμοποιείτε καθημερινά, το Sesderma Reti Age βελτιώνει την ενυδάτωση του δέρματος και την κλειδώνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, γεγονός που οδηγεί στην αντιμετώπιση της αίσθησης του σφιχτού δέρματος. Επιπλέον, αυτό το προϊόν έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που σημαίνει ότι αποτρέπει το οξειδωτικό στρες και καθυστερεί την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Από την άλλη πλευρά όμως αυτό το σέρουμ προσώπου δεν είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ειδικά για τους ευαίσθητους.

ΣΥΝΟΨΗ:

Θετικά:

  • αποτρέπει την πρόωρη γήρανση του δέρματος
  • προσφέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα όσον αφορά την ενυδάτωση του δέρματος
  • αποστειρωμένο και βολικό σταγονόμετρο για την εύκολη εφαρμογή του σέρουμ
  • το υπέροχο άρωμα κάνει την εφαρμογή ευχάριστη
  • περιέχει έως και τρεις διαφορετικές μορφές ρετινόλης
  • αναζωογονεί το δέρμα, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι άμεσο
  • περιέχει πολλές ουσίες που χρειάζεται το δέρμα καθημερινά

Μειονεκτήματα:

  • η υψηλή συγκέντρωση ρετινόλης μπορεί να προκαλέσει ευαισθησία στον ήλιο
  • το σέρουμ πρέπει να χρησιμοποιείται με αντηλιακό SPF 50
  • η σύνθεση είναι κολλώδης που δυσκολεύει ελαφρώς την εφαρμογή
8.5 Συνολική βαθμολογία

Συστατικά:
9
Αποτελεσματικότητα:
9
Εύκολο στη χρήση:
10
Σχέση ποιότητας-τιμής:
8
User Rating: 4 (1 votes)

Στείλτε σχόλιο

Προσθέστε σχόλιο