La Mer Revitalizing Hydrating Σέρουμ

Πρόκειται για το πιο ακριβό σέρουμ προσώπου που κυκλοφόρησε ποτέ στην αγορά. Δεδομένου ότι αυτό το σέρουμ προσώπου είναι η πρώτη επιλογή αυτών που λατρεύουν τα πολυτελή προϊόντα περιποίησης του δέρματος, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν την κατάταξη. Η συσκευασία του La Mer Revitalizing Hydrating Σέρουμ είναι ένα υπέροχο μπουκαλάκι διακοσμημένο με εντυπωσιακά σχέδια. Δυστυχώς όμως οι πολλές αρνητικές κριτικές για το σέρουμ προσώπου La Mer δεν ενισχύουν την πεποίθηση ότι η υψηλή τιμή, συνοδευόμενη από μια εντυπωσιακή συσκευασία, συμβαδίζουν πάντα με αποτελεσματικότητα, όσον αφορά την περιποίηση του δέρματος. Δείτε μόνοι σας εάν το La Mer Revitalizing Hydrating Serum είναι ένα προϊόν που πρέπει να έχετε ή εάν θα ήταν περισσότερο ωφέλιμο να βρείτε κάποια φθηνότερη (και συχνά καλύτερη) εναλλακτική λύση.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ LA MER ΣΕΡΟΥΜ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το δέρμα σας χρειάζεται ενυδάτωση και αναζωογόνηση συνεχώς; Το σέρουμ προσώπου La Mer σχεδιάστηκε για να καταπολεμήσει τέτοια προβλήματα, καθώς χαρίζει νέα ζωή στο δέρμα, παρέχοντας μια σειρά θρεπτικών ουσιών. Αυτή η σύνθεση είναι για όλους τους τύπους δέρματος, απ’ ότι λέγεται, αλλά πολλές κριτικές και σχόλια από τους χρήστες, υποδηλώνουν ότι δεν ταιριάζει σε πολύ προβληματικά και ώριμα δέρματα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σέρουμ προσώπου La Mer μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Μέγεθος: 30 ml

Συστατικά και αίσθηση:

Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε άνα τόσο πολυτελές και δαπανηρό σέρουμ προσώπου, όπως το La Mer Revitalizing Hydrating Σέρουμ, θα ήταν συνετό να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στα συστατικά. Η εταιρεία αναφέρει ότι το σέρουμ βελτιώνει το δέρμα με ουσίες που προέρχονται από τη θάλασσα και αναμιγνύονται σε ένα μείγμα που λέγεται Miracle Broth. Αυτό το μείγμα με τη σειρά του συνδυάστηκε με τη διαδικασία Deep Hydration Ferment (Βαθιά Ενυδατική Ζύμωση). Τι άλλο μπορούμε να βρούμε σε αυτό το σέρουμ; Φαίνεται να περιέχει ένα συνδυασμό φυκιών (πράσινο, καφέ και κόκκινο) και συμπύκνωμα τσαγιού λάιμ, με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Εάν κάποιος αναζητά σωματίδια χρυσού σε αυτό το πανάκριβο προϊόν, θα απογοητευτεί.

Ένα πλεονέκτημα του σέρουμ προσώπου La Mer είναι η σύνθεση του, η οποία είναι ελαφριά, γεγονός που το καθιστά αποτελεσματικό προϊόν περιποίησης του δέρματος. Επίσης έχει ένα υπέροχο και διακριτικό άρωμα που επηρεάζει θετικά τη διαδικασία της χρήσης. Δεν βαραίνει το πρόσωπο και δεν φαίνεται να φράζει τους πόρους του δέρματος, εκτός εάν χρησιμοποιήσετε μεγάλη ποσότητα.

Βασικά οφέλη και οδηγίες χρήσης:

Μήπως ένα τόσο ακριβό σέρουμ προσώπου απαιτεί και μια ασυνήθιστη μέθοδο τοποθέτησης; Βασικά, όχι. Η εφαρμογή του σέρουμ La Mer είναι απλή και ευχάριστη. Το προϊόν πρέπει να τοποθετείται σε καθαρό δέρμα προσώπου, στο λαιμό και στο στήθος. Μερικές σταγόνες αρκούν από το αναζωογονητικό σέρουμ προσώπου, ανά χρήση, για τη θεραπεία του δέρματος, πρωί και βράδυ. Τι μπορείτε να κερδίσετε χρησιμοποιώντας το La Mer για την περιποίηση του δέρματος σας;

Πρώτον, είναι ένα σέρουμ προσώπου που χαρίζει στο δέρμα σας μια ώθηση ενέργειας, συνεπώς διευκολύνει τις φυσικές διαδικασίες αναζωογόνησης του δέρματος. Το δέρμα γίνεται λείο και αποκτά ζωντάνια, με αποτέλεσμα μια πιο όμορφη εμφάνιση. Παράλληλα επιτυγχάνεται βελτίωση της ενυδάτωσης, η οποία λειτουργεί προς όφελος του προϊόντος. (Σημείωση: τα επίπεδα ενυδάτωσης μειώνονται με την ηλικία, ειδικά όταν το δέρμα εκτίθεται συχνά στον ήλιο.). Το σέρουμ La Mer διαθέτει επίσης αντιοξειδωτικές ιδιότητες, άρα προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα οφέλη, αξίζει να ξανασκεφτούμε εάν τα ίδια αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν με φθηνότερα προϊόντα.

ΣΥΝΟΨΗ:

Θετικά:

  • σέρουμ προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος
  • ανθεκτική και όμορφη συσκευασία
  • έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και προστατεύει το δέρμα
  • βελτιώνει τα επίπεδα ενυδάτωσης στο δέρμα
  • η εφαρμογή είναι εύκολη και απλή

Μειονεκτήματα:

  • σίγουρα πολύ υψηλή τιμή
  • το προϊόν δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο δηλώνει η τιμή
  • πρέπει να περιμένετε για πολύ καιρό για τα πρώτα αποτελέσματα
6.3 Συνολική βαθμολογία

Συστατικά:
7
Αποτελεσματικότητα:
6
Εύκολο στη χρήση:
8
Σχέση ποιότητας-τιμής:
5
User Rating: 3 (1 votes)

Στείλτε σχόλιο

Προσθέστε σχόλιο